Op deze pagina staat een selectie van de recensies die we hebben mogen ontvangen. Wil je ze allemaal even zien, of de algemene beoordeling bekijken? Ga dan naar de facebpookpagina met alle recensies.

Vapefuel
5.0
powered by Facebook
Camiel Huijzer
Camiel Huijzer
2018-11-07T17:39:23+0000
Lekker hoor en netjes op tijd geleverd!!
Donald Revet
Donald Revet
2018-11-03T14:09:16+0000
Snelle levering en leuke kado's er bij.
Mark Koedijk
Mark Koedijk
2018-11-01T11:29:37+0000
Snelle levering en super goede producten
Nancy Burggraaf
Nancy Burggraaf
2018-10-29T08:29:17+0000
Snelle service, vriendelijk benaderd, en leuke extraatjes erbij 🙂 Bedankt voor de top service 🙂
Ron van der Horst
Ron van der Horst
2018-10-26T21:12:17+0000
Snelle bezorging ,goed contact mijn zaak
Rob van Raay
Rob van Raay
2018-10-18T11:18:55+0000
Snel, prima kwaliteit, goede prijs.
Hans Boerhoop
Hans Boerhoop
2018-10-13T11:20:18+0000
Supergoeie service. Gisteren vloeistof besteld en vandaag al in huis. En wat ik leuk vind is dat er altijd een presentje voor de kinderen bij de bestelling zit. 👍🏻lees meer
Addy van der Stam
Addy van der Stam
2018-10-07T07:47:56+0000
Snelle en goede levering!
Joshua Mitchell Mars
Joshua Mitchell Mars
2018-09-20T10:16:27+0000
Snelle levering geen gedoe met thuis zijn, past altijd netjes door de brievenbus! En altijd leuk dat er een extraatje in zit 👍 Kortom TOP!lees meer
Alex Schinkel
Alex Schinkel
2018-09-13T16:03:43+0000
Hele goeie service en netjes verpakt.En heerlijke smaakjes. Top vapewinkel���
Peter Giebels
Peter Giebels
2018-09-12T09:56:26+0000
snelle levering, duidelijke beschrijving en smaakvol.
Ton Both
Ton Both
2018-08-31T10:14:06+0000
duidelijke beschrijving, snelle levering, goed product.thnx
Marian Ben Shalom
Marian Ben Shalom
2018-08-30T17:44:37+0000
Super!! Snel en keurig netjes thuis afgeleverd! Ben weer blij met mijn smaken. Fijn dat het grotere flesjes zijn!!
Richard van Venrooij
Richard van Venrooij
2018-08-27T12:23:21+0000
Super snel geleverd, goed verpakt en verzorgd👍🏻.Heb liquid nog niet geproefd, maar heb daar alle vertrouwen in.
Joyce van Gulik
Joyce van Gulik
2018-08-26T10:06:36+0000
Geweldige Shop. Staan je goed en vriendelijk te woord. Snelle verzending en netjes ingepakt. En vooral heerlijke liquids 🤗🤗🤗lees meer
Eddie De Vries
Eddie De Vries
2018-07-16T14:16:02+0000
Service is optimaal!...
Paul Weltman
Paul Weltman
2018-07-09T14:13:32+0000
Net na 13.00 besteld. toch nog volgende dag geleverd
Patrick van Dorrestein
Patrick van Dorrestein
2018-06-28T10:37:00+0000
Ronduit een geweldige liquid Tom en Berry’s En de service is ook goedBen meer dan tevreden En koop hier zeker meer
Arjan Maas
Arjan Maas
2018-06-25T09:11:07+0000
Vlotte levering en lekker spullen, ook altijd leuk de verassingen die er bij worden geleverd. Kortom een aanrader!
Łukasz Bryła
Łukasz Bryła
2018-06-18T10:58:33+0000
Aroma's van zeer goede kwaliteit! Nicotine boosters inn combinatie met aroma's geven veel plezier met dumpen�����lees meer
Nicole de Groot
Nicole de Groot
2018-06-17T15:30:58+0000
Snelle service, goede kwaliteit en de extra touch die gegeven word bij het pakketje is ook erg leuk!
Rob Laan
Rob Laan
2018-06-11T22:14:02+0000
Super snelle levering en je wordt hier prima geholpen.
Amber van Gaalen
Amber van Gaalen
2018-06-09T12:01:45+0000
Super service en heerlijke smaken!!�
Jos Wiersma
Jos Wiersma
2018-06-05T10:23:09+0000
Goede service �
Jolanda Hiddes-Lucken
Jolanda Hiddes-Lucken
2018-06-02T21:59:49+0000
Heerlijke smaken en snel geleverd en netjes verpakt Ben ook blij dat je de smaakjes van Danny overneemt ga die zeker bestellen.lees meer
Lieke Pietersen
Lieke Pietersen
2018-05-31T15:26:07+0000
Goede service, heerlijke Heisenberg liquid in een fijne grote verpakking.Wij zijn er blij mee******
Danny Pistoor
Danny Pistoor
2018-05-29T18:31:01+0000
Goede kwaliteit en service.
Ellen Houtman
Ellen Houtman
2018-05-24T18:04:45+0000
Snelle verzending en heerlijke smaakjes .Meer bestellingen zullen zeker volgen ik ben nu al verslaafd aan Tom en Berry’slees meer
Bas Tekampe
Bas Tekampe
2018-04-17T17:42:38+0000
Wederom weer heerlijk liquid gekocht, note to self toch maar 50ml kopen van wingums
Theo Blocks
Theo Blocks
2018-04-16T12:42:05+0000
Geert Mejeur
Geert Mejeur
2018-04-06T15:50:52+0000
Super service! Nu al een aantal keren besteld en altijd perfect en snel geleverd! Had woensdag bij mijn bestelling zelfs nog een derde paasdag (chocolade eieren zoeken. Bedankt nog daarvoor, ze waren heerlijk) En uiteraard heerlijke liquids en het allermooiste: de grote voordelige flessen!lees meer
Jose Rood
Jose Rood
2018-04-01T06:57:42+0000
Super goed en snelle levering en nog een attentie erbij top
Astrid van Baren
Astrid van Baren
2018-03-29T12:22:57+0000
Fantastische service! Op zondag besteld en dan gewoon op dinsdag in huis. En als je dan zelf een foutje maakt in je bestelling? Geen punt. Binnen een uur (jawel, ook op zondagavond!) al een reactie en het wordt zo voor je opgelost! Heerlijke service. En fantastische paaseitjes 😉lees meer
Dennis Egberts
Dennis Egberts
2018-03-26T07:02:41+0000
Top bedrijf, snelle levering en super klantvriendelijk. Dikke aanrader voor iedereen
Frank Bos
Frank Bos
2018-03-13T12:13:13+0000
Top leverancier.2 keer besteld maar al eerder het merk gekocht bij andere winkels.Kan ze erg aanbevelen.Smaakjes zijn lekker en verhoudingsgewijs goedkoper dan de anderelees meer
Vlinders Hiep En Melis
Vlinders Hiep En Melis
2018-03-05T11:11:05+0000
René Nee
René Nee
2018-03-02T10:45:21+0000
Gerlinde Verrest-Vink
Gerlinde Verrest-Vink
2018-02-19T21:52:15+0000
Top kerel die Einstein, maakt lekkere liquids, werkt als een ezel! Top (Of beledig ik nu iemand?);-P
Diana Hagreis
Diana Hagreis
2018-02-19T21:30:07+0000
Natasja van Delden
Natasja van Delden
2018-02-10T13:08:56+0000
Snelle levering en ben uiterst tevreden Gewoon weg geweldig ��
Mike Buitenhuis
Mike Buitenhuis
2018-02-08T14:17:01+0000
Goede service, veel keuze uit Liquids, heerlijke smaken e hele scherpe prijzen. Ik bestel nu al iets langer dan een half jaar elke keer weer bij vape fuel en de pakketje komen altijd aan en zijn altijd compleet. (vaak met een extra kleinigheidje). Ik kan echt iedereen vape fuel aanraden!lees meer
Ferry van Gelderen
Ferry van Gelderen
2018-02-03T21:04:47+0000
Michel En Mariska Hofman
Michel En Mariska Hofman
2018-02-01T15:04:59+0000
Meer dan 5 sterren verdiend. Ik had een probleempje met een mod die ik besteld had. Heb gebeld en gelijk opgelost en ze stuurde me in alle vertrouwen gelijk een nieuwe. Zou er gelijk weer bestellen. �lees meer
Menno Alting
Menno Alting
2018-01-27T11:41:30+0000
Ik was opzoek naar een paar lekkere smaakjes en via een aantal groepen op vapefuel gekomen.Binnen een aantal uur kreeg ik een mail of ik de bestelling wel klopte. Waarbij ik aangaf dat ik alleen de aroma nodig had.Binnen 2 dagen lag mijn bestelling in de brievenbus met wat extra's.Ik ga zeker nog een keer bestellen.lees meer
Raymond Groothuizen
Raymond Groothuizen
2018-01-27T09:23:22+0000
Eerst bestelling van vapefuel gister binnen gehad. Beide juices keurig apart met boosters erbij verpakt. Uitgebreide instructie erbij. Top juices! Ga hier zeer zeker meerdere smaken bestellen. Echt een aanrader!1 puntje van kritiek zou dan zijn,je kan geen smaken beoordelen op hun website.lees meer
Dave van Ast
Dave van Ast
2018-01-23T11:06:36+0000
Superservice! Altijd wat leuks bij je bestelling. Laatste keer klein foutje in mijn bestelling, maar meer dan goed opgelost! Ik blijf hier terug komen! 😀lees meer
Beppie Tros
Beppie Tros
2018-01-12T15:35:08+0000
prima service snelle levering en leuke extra`s so thumbs up..
Elly Schoonbeek-de Jong
Elly Schoonbeek-de Jong
2018-01-12T13:36:01+0000
Vapefuel heeft me uitstekend geholpen. Ik werd zelfs in het weekend op de hoogte gehouden over de beschikbaarheid / levertijd van een product. De bestelling werd goed verpakt geleverd en er zaten 2 leuke presentjes bij...echt top! Tot de volgende keer... 😀lees meer
Davy Bal
Davy Bal
2018-01-11T07:21:38+0000
De Service van Vapefuel is zoals gewoonlijk weer top. De bestelling mits op tijd besteld vind je de volgende dag gewoon op de deurmat. De onderdelen die bij elkaar horen netjes per zakje verpakt zodat je niets door elkaar kan halen. en leuke extra's, het snoepgoed is als eerste genuttigd terwijl de rest van de producten zijn uitgepakt en samengevoegd tot heerlijke liquids.lees meer
Bas ter Weele
Bas ter Weele
2018-01-10T11:13:11+0000
Als ik 10 sterren zou kunnen geven dan had ik dat gedaan, vapefuel verdiend elke ster, wat een goede / snelle en persoonlijke service. Naar veel smaakjes merken liquids geprobeerd te hebben en in een maand tijd echt veel geld eraan uitgegeven te hebben en door de bomen het bos niet meer te zien omdat ik eigenlijk altijd wat mis in de smaak, uiteindelijk na wat uitleg van vapefuel bij hun besteld. De smaken die ik tot nu toe heb zijn perfect gebalanceerd en niet te vergelijken met (fabrieks) of tabakswinkel liquids. Deze kok heeft zijn receptuur geperfectioneerd en daarbij de goede service en ook nog eens een leuk presentje bij de bestelling.VapeFuel ga zo door jullie hebben er een vaste klant bij..!!lees meer
Sebastiaan Bas Wilbrink
Sebastiaan Bas Wilbrink
2018-01-03T12:13:34+0000
Mijn 3e bestelling en ben zeer tevreden over de producten, levering en zeker de service.Had een verkeerde nicotine gehalte besteld....ontkennings fase leesbril ;)Mailtje gestuurd en werd binnen 15 min gebeld door Vapefuel en werd gelijk geregeld, dat noem ik pas sevice.Een echte aanrader!lees meer
Jan Jaap Stronks
Jan Jaap Stronks
2017-12-30T12:54:50+0000
Top! Keurig op tijd geleverd, de liquid ziet er gruwelijk lekker uit en de geur��� bedankt!
Piet Visser
Piet Visser
2017-12-22T08:55:57+0000
Heel veel meer keus dan mijn huidige leverancier!!!Als ik ergens voor Google, is het bij vapefuel meestal te bestellen.Eerste bestelling gedaan, en goed en snel ontvangen, ennnnn....snoepies!!!!lees meer
Patrick de Bont
Patrick de Bont
2017-12-16T15:16:01+0000
Snelle levering en goede service. Precies wat ik had verwacht. Top bedrijf!Alles extra een klein zakje snoep en bellenblaas in het pakje. Helemaal top.lees meer
Daniel Bosma
Daniel Bosma
2017-12-15T16:31:32+0000
Top bedrijf na lang zoeken heb ik eindelijk een perfecte smaak gevonden voor een goede prijs en kwaliteit Zal hier alleen maar blijven bestellenAlleen jammer dat ze geen producten van smok verkopen dan had ik dat niet ergens anders hoeven bestellen Ga zo door top👍👍😃lees meer
Perry Marcelis
Perry Marcelis
2017-12-04T16:48:30+0000
Wat een top winkel, zo goed als van alle markten thuis. Ruime keuze aan mods, voor ieder wat wils. Daarnaast moet je zeker de liquids niet vergeten. Alles blijkt met uiterste precisie gemaakt en verkocht te worden.Ik ben ooit met vapen begonnen, maar zag door de bomen het bos niet meer. De klanten service van Vapefuel heeft mij altijd perfect en. snel geholpen.Daarnaast is de leverings snelheid ook perfect. Vape onlees meer
Robby Harsveldt
Robby Harsveldt
2017-12-01T06:30:29+0000
Ik heb de Tom en Berry maar die is erg goed bevallen kijk er naar uit om meerdere smaakje te testen van jullie top
Tez Zieza Billie
Tez Zieza Billie
2017-11-27T21:42:25+0000
Binnen 3 dagen, 2 pakketjes binnen gekregen. Ik was toch nog iets vergeten te bestellen nadat ik het eerste pakketje binnen had gekregen. Diezelfde dag meteen weer besteld en de volgende dag had ik het binnen. Ging supersnel!!lees meer
Eveline Hondius
Eveline Hondius
2017-11-27T18:08:09+0000
Zoals altijd prima geregeld! Snel klaar om op te halen 🙂
Vincent Teuben
Vincent Teuben
2017-11-22T18:37:31+0000
Prima service! Geen dozenschuiver, maar gebruikt zelf ook veel eigen verkoopwaar waardoor hij altijd een prima advies paraat heeft!lees meer
Guido Van Gent
Guido Van Gent
2017-11-22T17:50:24+0000
des nondeju lekkah!
Rini Langenberg
Rini Langenberg
2017-11-20T20:49:51+0000
Prima producten perfecte levering en bij elke levering een verrassing top bedrijf�����
Henk Ham
Henk Ham
2017-11-16T22:19:41+0000
Mijn eerste bestelling van Vapefuel binnen gekregen, verrast door wat ik in het doosje zag, ten eerste de liquids die zagen en roken al verschrikkelijk lekker, dus zeer benieuwd, daarnaast ook nog een verrassing, een klein zakje snoep en een piepbeestje......ik ben om!!!!!Nu nog de liquids even laten liggen voor de smaak.Hoe de liquids smaken laat ik zeker nog weten, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Top!!!!lees meer
Patrick Nulle
Patrick Nulle
2017-10-29T12:07:48+0000
Altijd uitstekende levertijden en top kwaliteit producten.Had een incomplete levering binnen gekregen, 1 mailtje en 2 dagen later was alles recht gezet. Geweldige service!lees meer
Pam Hols
Pam Hols
2017-10-29T10:11:53+0000
Duidelijke site met veel keuze. Ook mijn favoriete artikel was, na even uitverkocht te zijn geweest, weer op voorraad. Besteld en binnen twee werkdagen had ik mijn bestelling in huis. Perfecte service en duidelijke gebruiksaanwijzingen. Top site met top spulletjes.lees meer
Marco van de Zandschulp
Marco van de Zandschulp
2017-10-28T08:03:04+0000
Eerste bestelling van dit bedrijf, snel en erg netjes geleverd. Zorgvuldig ingepakt met een 2tal leuke presentjes�Zeker voor herhaling vatbaar.lees meer
Ronny Roethof
Ronny Roethof
2017-10-26T17:38:36+0000
Mehmet Tepeli
Mehmet Tepeli
2017-10-23T22:30:20+0000
Wim Van de Veen
Wim Van de Veen
2017-10-22T16:32:48+0000
Supersnelle levering daar hou ik wel van helemaal top service
Wesley Lelieveld
Wesley Lelieveld
2017-10-16T20:38:05+0000
Super juice!! Smaak is top. Levering snel en leuk verpakt. Zeker weer bestellen
Eva Giannakopoulos
Eva Giannakopoulos
2017-10-08T11:56:46+0000
Altijd snelle levering met leuk presentje.Zeer tevreden! En lekker!
Jasper Kramer
Jasper Kramer
2017-10-06T19:19:59+0000
Ik ben echt ontzettend tevreden! Ik kon mn bestelde liquid dezelfde dag nog ophalen en ik kreeg er nog wat leuks bij ook. Bovendien smaakt de liquid geweldig!lees meer
Elvy Willemse
Elvy Willemse
2017-09-28T13:23:08+0000
Al geruime tijd is vapefeul mijn standaard leverancier voor vloeistof. Snelle en vlotte service en een goede prijs-kwaliteitverhouding.lees meer
Leo Zuijderveldt
Leo Zuijderveldt
2017-09-22T18:34:52+0000
Ik had maandag 18 september 2017 wat bij VapeFuel besteld. Ik werd later die dag door Vapefuel gebeld met de mededeling dat het item niet op voorraad was, of ik 3- a 4 dagen kon wachten; wat ik geen probleem vond.Dinsdag 19 september werd ik door Vapefuel gebeld met de mededeling dat het item al bij VapeFuel binnen was en naar mij verstuurd werd.Woensdagavond 20 september kwam PostNL bij aan de deur met het item wat ik besteld had en als extra een lekkere Vapefuel mix aroma met base; als presentje voor het wachten. Dat noem ik een goede service! �lees meer
Martijn Meijers
Martijn Meijers
2017-09-09T12:19:38+0000
Adri Bergh
Adri Bergh
2017-09-09T11:44:02+0000
Pat Rick
Pat Rick
2017-08-27T18:57:22+0000
Zafer Bozkir
Zafer Bozkir
2017-07-19T11:22:00+0000
Michel denkt in oplossingen en niet in problemen!!!!!!!! Toppie!!!! Ik had Honingmeloen besteld en zou deze ophalen. Helaas niet aan toegekomen om het op te halen ivm drukte. Ik belde Michel op en vroeg of hij mijn bestelling kon combineren met een nieuwe bestelling zodat ik geen portokosten had. Was zo geregeld en de volgende dag had ik mijn Honingmeloen en Creme Brulee in huis. Mij heb je in ieder geval als vaste klant. Michel.... Goed bezig !!!!lees meer
Alex Horn
Alex Horn
2017-07-14T17:20:49+0000
3 Liquids besteld op aanraden van een kennis, ik moet zeggen de smaken zijn werkelijk super. Duidelijke instructies en ook nog eens een leuk presentje super.Snel wat andere smaken uitproberen. 🙂lees meer
Sietse Hanskamp
Sietse Hanskamp
2017-07-11T16:05:27+0000
Smaken zijn top! Service is top. Ze waren wat vergeten te versturen. Kreeg get 3 dagen later met een goedmaker van ze! Ben blij dat er bedrijven zijn niet nog klant gericht denken! Zo hoort het te zijn!Helden!lees meer
Aline Demuynck
Aline Demuynck
2017-05-23T11:05:25+0000
Erik Berkhof
Erik Berkhof
2017-05-13T21:05:25+0000
Robert Verheij
Robert Verheij
2017-05-06T10:18:31+0000
Ik ben verkocht nu al! Wat een lekkere smaken liquid zeg, echt dik tevreden. De snelle reacties op vragen of opmerkingen is ook gewoonweg top! Na het ontvangen van m'n vapemail natuurlijk direct open gemaakt en er zat zelfs een leuk presentje bij, heel erg leuk! Ook goed verpakt en duidelijk omschreven wat er met de flesjes moet gebeuren. Ik heb m'n nieuwe liquid store nu wel gevonden! Blijf zo doorgaan!!!lees meer
Claudia Vos
Claudia Vos
2017-04-09T19:48:55+0000
Inmiddels bestel ik nergens anders meer. Super service, snelle levering, uitstekend verpakt, altijd een verrassend cadeautje en gewoon de lekkerste liquids. Top!lees meer
Anja Ottema
Anja Ottema
2017-04-09T19:38:55+0000
Theophane de Vits
Theophane de Vits
2017-04-05T15:04:38+0000
Mijn bestelling was verloren met de post en vapufuel heeft zonder twijfel een nieuw pakket verzonden. Dank u vapufuel 🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒lees meer
Maria Everts Penning
Maria Everts Penning
2017-03-22T12:52:55+0000
Ik heb Tom en berries een goede smaak altijd snoepje en kadotjes voor mijn kleinkinderen echt topHeb deze week sleeping beauty besteld een heerlijke smaak echt een aanrader .Had ook kers besteld maar niet mijn smaak mijn schoonzoon vind hem wel een aanrader.En weer leuke cadeautjes er bij het is altijd een feest met een bestelling van vapefuel.lees meer
Sander Spanjaardt
Sander Spanjaardt
2017-03-19T19:31:32+0000
Dus. Ervaring met vapefuel! Dikke 5 sterren. Waarom? De juice is goed. Erg lekker. Prijs/ml verhouding is erg goed. Ik kwam er op zondag achter dat ik out of juice was. Em gelukkig omdat ik zelf ook in purmerend woon mocht ik even een flesje afhalen. En dat op een zondag avond. Dat was erg aardig. Dikke pluim verdient! Dankjewel en keep on vaping!lees meer
Cis En Bip Leemans
Cis En Bip Leemans
2017-03-14T15:57:53+0000
Prijs kwaliteit en service is Vapefuel een topper ,aan mij hebben ze een vaste klant �
Erik Spijkerman
Erik Spijkerman
2017-03-12T22:48:57+0000
Recent een probleem gehad met een apparaat wat ik gesloopt had (nog niet hier gekocht), kon dezelfde avond nog even langskomen voor een noodoplossing. Gezellig wat gekletst, en blij op weg. Vandaag, apparaatje kapot, kan gebeuren, net de rotte appel te pakken (fabrieksfout), en ook nu weer, kon bijna meteen langskomen en een nieuwe mee gekregen. TOP servicelees meer
Otto de Waard
Otto de Waard
2017-02-20T18:59:58+0000
Helemaal top....lekkere smaak...uitstekende service
Kevin Van Laanen
Kevin Van Laanen
2017-02-17T14:33:20+0000
Top service !! �� Kreeg zelfs een kadootje bij mn bestelling super leuk :p
Jarno Oostra
Jarno Oostra
2017-02-14T20:53:12+0000
Na de winegum smile geprobeerd te hebben in 30 ml .. heb ik hem vandaag in 100 ml binnen gekregen �� toen zag ik het bericht verschijnen van de droplol (winegum met drop dus de dropfruit duo's) die moest ik gewoon proberen .. voor de zekerheid maar de 10 ml besteld .. maar na 5 hijsen had ik zoiets van als die op is bestel ik daar de 30 ml van � meneer de damper ga zo door met je liquid .. ze zijn super �lees meer
Wybe Venema
Wybe Venema
2017-02-05T13:23:11+0000
Traves van Pinxteren
Traves van Pinxteren
2017-01-28T15:39:59+0000
Echt een topper goeie spullen goeie kwaliteit verkoopt je geen onzin die je niet nodig hebt. Niets anders dan positiviteit.lees meer
Nick Ovm
Nick Ovm
2017-01-26T20:43:53+0000
Ruben Almere
Ruben Almere
2017-01-24T20:01:54+0000
Vapefuel is baas dus dat !!Heerlijke smaken en kan zowel in een dripper als een gewone tanksmaak moet je proeven en beleven bij het dampen kunt je het beeld er bij bedenken van wat het moet zijn daarom 5 sterrenlees meer
Margreet Potjes
Margreet Potjes
2017-01-24T13:17:31+0000
Vlotte leveringDuidelijke uitleg van Michel Heerlijke liquidsZelfs als ik in het bootje in de Efteling zit, staat Michel paraat omdat mm Damper het even niet doet. Nog voor dat ons boottochtje voorbij was kreeg Michel hem virtueel weer aan de praat �lees meer
Ewout Bos
Ewout Bos
2017-01-24T11:51:05+0000
Heerlijke E-liquid's super smooth bij het inhaleren en uit ademen.
Ron van der Horst
Ron van der Horst
2017-01-21T22:34:29+0000
Zeer snelle levering waar ik van hou, goede uitleg en snelle reactie op mail en messenger ,en goede tips en raad.
Wim Alderweireldt
Wim Alderweireldt
2017-01-10T07:43:53+0000
Heel lekkere liquids , snelle en verzorgde levering. Sympathieke man met kennis van zaken .
Sylvian Bedeker
Sylvian Bedeker
2017-01-07T12:32:18+0000
Heerlijke liquids! Snelle levering! Altijd alles prima voor elkaar!!
Dennis Spier
Dennis Spier
2017-01-05T21:10:58+0000
zeer te vrede over de smaak Tom en Berries. in de toekomst zeker meer smaken proberen. ben erg benieuwt naar de barcardi.lees meer
Ger Kleinsman
Ger Kleinsman
2017-01-04T19:49:22+0000
Lekkere liquids, dito service en snelle levering!
Ingo Van Mulders
Ingo Van Mulders
2017-01-04T09:18:26+0000
Wat een uitstekende en vlotte service! Ik kreeg een snelle reactie op mijn mail, en langs messanger een leuke babbel, goede raad en tips... Een mooie en duidelijke webshop en daarbovenop heel snelle en super verzorgde levering! Wat betreft de liquids zelf tja, heb 23 smaken besteld, maar na amper 3 te proberen is het al overduidelijk voor mij, deze zijn fenomenaal!! Hoop dat er toch een paar zullen tussen zitten die ik minder lust, anders wordt het lastig kiezen 😉 Proficiat Michel!! Je gave om prachtige liquids te produceren is duidelijk recht evenredig aan je commerciële talent, doe zo voort!lees meer
Donny ter Horst
Donny ter Horst
2017-01-03T23:38:31+0000
Prima webshop! Zondag besteld netjes 2 daagjes later in huis. Goede E-juice voor een lage prijs, lekkere mixes ook. 4 flesjes besteld en ik kreeg er nog een lekker zakje snoep bij in de doos ook, zo hebben ze 2 keer een lach op mn gezicht getoverd!lees meer
Yanni Verschooten
Yanni Verschooten
2017-01-02T13:54:54+0000
Edgar van Geel
Edgar van Geel
2016-12-29T16:00:23+0000
Als je een homebrewer benadert voor liquids, verwacht je een lekkere liquid, tegen een schappelijke prijs en, hoop je, dat t snel in huis is. Vapefuel voldoet daaraan. Niets bijzonders...... toch?Nou, jawel. Vapefuel is namelijk nét even anders. Via facebook enorm makkelijk benaderbaar, dat is al prettig. De liquids die ik nu heb geproefd, zijn echt goed. Vapefuel is een erg goeie menger!En om het geheel af te maken, wordt het ook nog eens bijzonder netjes afgeleverd.Dus, vapefuel doet het kwa prijs, smaak en service prima. Deze staat voor mij standaard in mijn favorieten!lees meer
Bart Schoone
Bart Schoone
2016-12-28T11:00:38+0000
Top service, snelle levering en geweldige smaakjes �
Lily's MadHouse
Lily's MadHouse
2016-12-07T19:06:10+0000
Geweldige liquids, smaken écht naar bv. honingmeloen, lychee .... de Heisenberg, ook onovertreffelijk ! En ook opvallend zuiniger dan de fabrieksliquids ! Echt totaal overdondert van de geweldige smaken ... was tevoren al aan het wanhopen en op zoek naar een andere damper om meer smaak te krijgen ... dat is nu dus niet meer nodig, échte smaakbommetjes, wil geen andere liquids meer. Ook heel toffe en vriendelijke eigenaar, die je met alle plezier verder helpt. Superservice !!!Kan bijna niet wachten om andere smaakjes uit te proberen �lees meer
Robin Barent
Robin Barent
2016-12-06T21:29:00+0000
Smaakjes van Vapefuel zijn hemels, zo lekker. Zelf verslaafd aan de Oma's appeltaart en Tom & Berries. Daarnaast de heerlijke Lychee voor tussendoor. De eigenaar weet waar hij mee bezig is en heeft altijd tijd om advies mee te geven en met vragen kan je bij hem terecht. Snelle levering. Supershop! Kan in alle eerlijkheid zeggen "once you go Vapefuel, you never go back".lees meer
Eke Boonstra
Eke Boonstra
2016-12-06T21:13:57+0000
Snelle levering, duidelijk omschreven wat je moet doen om te mixen. Makkie!! Daarbij flesjes goed geseald. Ow en voor de eerste keer Creme Brulee geproefd! GATVERPIELUKUS wat is dat HEERLIJK!! I'll be back!! ( for more!!)lees meer
Raymond Schulp
Raymond Schulp
2016-12-05T09:57:03+0000
Wat ik vindt van Vape fuel tja begin er niet aan want je komt er nooit meer vanaf
Jeroen Becqué
Jeroen Becqué
2016-11-16T15:07:31+0000
Place to be!! �heisenberg = �����
Joey Baart
Joey Baart
2016-11-16T07:57:34+0000
Roy Vonk
Roy Vonk
2016-11-16T07:34:17+0000
Mooie lekkere liquid rijp van smaak survice is top zo als ik die graag zie ik zeg dik tevreden
Richella van Driel
Richella van Driel
2016-11-16T06:07:28+0000
Heerlijke unieke smaken, een uistekende service, echt n aanrader!
Daniel Gielkens
Daniel Gielkens
2016-11-15T23:29:18+0000
Wendy Van de Liefvoort
Wendy Van de Liefvoort
2016-11-15T22:29:59+0000
Goede, vertrouwde shop met een prettige eigenaar. Snel verzenden en altijd snel antwoord op eventuele vragen.
Mar van Dort
Mar van Dort
2016-11-15T21:55:41+0000
Aanrader!!! Echt!!!Behalve je aankopen, krijg je goed advies.En de liquids...super. Had de moed al bijna opgegeven omdat ik de e-liquids niet lekker vond...tot ik dit ontdekte. Dus echt een aanrader.lees meer
Carola Van Meenen
Carola Van Meenen
2016-04-29T07:35:51+0000
Geweldige service echt top. Snel antwoord op mijn vragen. En straks eindelijk de mod die ik graag wilde door een goeie deal. Toppielees meer
Wim van Laecken
Wim van Laecken
2016-04-14T14:15:57+0000
Best in country eliquids !Nog betere service
Patrick Albers
Patrick Albers
2016-03-20T23:26:13+0000
Zoek je smaken die "spot on" zijn, voldoen aan alle door de overheid gestelde eisen, makkelijk te bestellen en met liefde en een persoonlijke touch worden gemaakt en geleverd? Hier zit je gebakken, een absolute aanrader op ieder front.lees meer
Jolanda Prive
Jolanda Prive
2016-03-17T20:13:09+0000
Bijna 2 jaar terug eens begonnen met een e-sigaret van Ego. Bijna geen damp, dus het ding belandde in een la. Via Facebook kwam ik Vape Fuel tegen. Ik stuurde een bericht naar Michel Staal en vroeg hem advies. Geduldig beantwoordde hij al mijn vragen, stuurde linkjes mee in zijn antwoorden en vond ik eindelijk waar ik naar op zoek was: een instelbaar apparaatje, waar echt een lekkere damp uitkomt! Een paar bestellingen verder kan ik Vape Fuel echt aanraden! De e-liquid smaken doen wat ze beloven, in verschillende nicotine gehaltes en vrijwel altijd de volgende dag al in huis. Inmiddels al ruim 2 jaar van het roken af en ik damp nu op 1,5 Mg nicotine, dus dat is weinig. Niets dan tevredenheid dus.lees meer
Manon Moedig
Manon Moedig
2016-03-15T21:19:50+0000
Mijn eerste proef bestelling liquids gedaan, nu even afwachten. Volgende week ga ik me maar eens laten informeren over de mods enzo.. Dat is nog echt abracadabra voor mij.lees meer
Lenie Peeters
Lenie Peeters
2016-03-15T16:54:16+0000
Heb voor de eerste keer hier liquids besteld. Ben nog niet zo lang bezig met "dampen". Moet dus nog van alles leren en wegwijs worden gemaakt. Maar daar heb ik mijn zwager Rene voor en die heeft me dit adres (deze site) aangeraden. Hij is altijd zeer tevreden geweest over de bestellingen en de snelle levering. Dat ben ik nu dus ook. Zeer tevreden!!! De bestelling verliep goed en de levering was inderdaad snel. Binnen 2 dagen werden de liquids geleverd (vandaag dus). Ik zal zeker nog vaker hier bestellen. Vanavond aan de tv uitproberen hoe de smaken bevallen!!!lees meer
Jolanda van den Berg
Jolanda van den Berg
2016-03-12T10:45:27+0000
Echt een aanrader. Super kwaliteit.
Mascha Stricker
Mascha Stricker
2016-03-04T20:26:37+0000
Ik damp nu ruim 1 jaar. Al heel wat verschillende merken sapjes gekocht,waarvan vele het niet voor mij zijn. Laatst hier ook wat besteld.Goede,snelle levering,alles keurig netjes verpakt en altijd wat extra`s erbij. Ik heb hier zeker een adv gevonden.Ga zo door !!lees meer
Martien Oppers
Martien Oppers
2016-03-04T13:43:18+0000
Begin deze week begonnen met het bestellen van wat standaardjes voor mijn RDA's, RTA's en Clearo's. Nu ben ik aan het genieten van mijn zojuist binnengekomen Wismec RX200 en mijn eerder bestelde Velocity RDA is ook al ingewijd.Ik ben super tevreden met Vape-Fuel. Hele goede service, goed advies en snelle levering. Nu ik inmiddels diverse hardware binnen heb, ga ik snel de liquids eens proberen. Ik ga de (gratis) meegeleverde epjes eens proberen en dan genieten van de smaakjes. Ik laat nog weten hoe deze bevallen .Het leukste van deze week vind ik dat het contact zo leuk verloopt. Het is niet alleen maar een webwinkel, maar Michel is ook iemand waar ik bij terecht kan voor advies, vragen, praatje of wat slap gelul. Maakt het dampen toch weer extra leuk! Wordt vervolgd...lees meer
Patrick de Goei
Patrick de Goei
2016-02-28T10:15:42+0000
Echt super veel variatie en voelt als echt roken maar dan 10x lekkerder zonder die vieze asbakbek echt super aanrader!
Danny Kooij
Danny Kooij
2016-02-10T16:49:04+0000
Toppie helemaal happy gister mijn vapemaillllllllll binnen gehad (wat een top dingen) gaat als de brandweer1x SMOK TFV41x CUBOID 150W 6x van die lekkere smaakjes Wat een topper is hetlees meer
Remie Lutter
Remie Lutter
2016-02-09T23:15:29+0000
Helemaal top. Dropshot en minty cream
Kevin van Hoeck
Kevin van Hoeck
2016-02-08T13:36:42+0000
Nou voor ik bestelde, heel veel vragen en vooral heel snel en duidelijk antwoord gekregen, vandaag besteld en een uur later track and trace al ontvangen. Het voelde alsof ik hier al jaren gekend ben, Ik ben dus heel tevreden. ** bestelling na 24uur al afgeleverd!!!! Dus ik moet niets meer toevoegen denk ik... HEEL ERG BEDANKT!!!lees meer
Jeanluc Kanters
Jeanluc Kanters
2016-02-08T00:15:25+0000
Goed laten informeren geen haast en gezellig over diverse dingen gehad met een mooie set op huis aan gegaan nu paar dagen in bezit en moet zeggen topperrrrrrrrrr binnekort kijken voor uitbreiding.lees meer
Michael Smal
Michael Smal
2016-02-07T23:41:58+0000
Michel weet waar hij over praat. Service is super en als je vragen hebt kan je altijd bij hem terecht. De e-liquids zijn heerlijk van smaak en echte aanraders! Bestelling wordt netjes en snel verstuurd. Hier een super tevreden klantlees meer
Karin Hilgenga
Karin Hilgenga
2016-02-03T09:23:31+0000
Uitstekende service! Altijd een presentje bij de bestelling. Gisteren zelfs 2 extra flesjes liquid. Perfecte smaken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Na 30 jaar stevig te hebben gerookt, nu eindelijk van het roken af, al sinds 5 maanden. Daar hebben de smaakvolle liquids zeker aan bij gedragen!lees meer
Patrick Cousse
Patrick Cousse
2016-01-27T16:22:38+0000
vandaag de tabak liquid in de bus gekregen prachtig zeer goed van smaak direct al nieuwe flesjes besteld
Hans Bakker
Hans Bakker
2016-01-25T21:24:37+0000
vanaf dag 1 het gevoel dat je gewoon aan het roken bent .. bij alle andere e sigaretten en andere middeltjes altijd de drang naar de geur van de sigaret gehad en nu voor het eerst merk ik echt dat drang echt minder wordt ... ben er helemaal happy mee, nog even de juiste smaakjes opzoeken.. ikzelf heb nu wel een voorkeur voor de tom en berrie die namelijk bij mij ook het inhalatie gevoel versterkt .Dus eigenlijk gewoon een super oplossing om echt van het roken af te komen .....lees meer
Peter van Dongen
Peter van Dongen
2016-01-25T15:27:10+0000
Vorige week liquids besteld en nu weer besteld dus ik ben zeer tevreden en de liquids zijn super lekker, en de service is heel top, dus kort om een goede webshop.lees meer
Donnie Simons
Donnie Simons
2016-01-09T18:51:12+0000
Eerste bestelling gedaan goed geholpen nu maar wachten dat ik de smaakjes kan proeven
Ian Buydens
Ian Buydens
2016-01-09T13:48:52+0000
Gisteren eerste keer liquids besteld hier. Vandaag op de post, en nu maar hopen dat de smaak mij bevalt ( twijfel ik eigenlijk niet echt aan, met zo een gepassioneerde vaper als shopeigenaar!). In elk geval, de service die je hier krijgt, krijg je nergens. Het is alsof de eigenaar een vriend is die dagelijks bij je over de vloer komt. En dat apprecieer ik enorm. Echt Top!!!lees meer
Yil Sb
Yil Sb
2015-12-28T15:37:57+0000
AWESOME RECOMMENDED
Paula van den Bosch
Paula van den Bosch
2015-12-24T18:12:23+0000
Na behoorlijk lang roken van zware shag van mijn partner,heeft hij besloten voorgoed te stoppen met roken. Nu de elektrische sigaret gebrobeert te hebben bevalt het prima, nu een week verder en nog niks aangeraakt. Mooier nog zelfs hij heeft alles weggegooit en weggegeven.Ik kan dit iedereen aanraden, tis goedkoper verschillende smaken geen stank in huis meerEcht een topper.lees meer
Henk de Jong
Henk de Jong
2015-12-08T19:52:57+0000
Net de 50 Watt stick binnengekregen. Geweldige ervaring. Veel rook en een heerlijke smaak. Nu hoef je echt geen sigaretten er bij te roken. Bedanktlees meer
Chiel Voswijk
Chiel Voswijk
2015-11-24T16:08:00+0000
Van een Iclear16 dual coil naar een Tank mini met een iStick 100w. Geweldige ervaring. Dit tilt het e smoken naar een hoger niveau. Wat een damp. En de smaken zijn een must.lees meer
Jurgen Smits
Jurgen Smits
2015-11-12T17:06:25+0000
Top advies en top service goede uitleg over hoe en wat hebben mij over de drempel gehaald om het ook eens te proberen en ben helemaal om top en makkelijk in gebruik en binnen een dag geleverdlees meer
Mandy Staal
Mandy Staal
2015-06-21T19:57:38+0000
Mijn vriend had een mooie aankoop bij jullie gedaan, en ik pikte best vaak wat haaltjes van hem. Nou toch maar eentje voor mezelf gekocht.Vape-Fuel, bedankt! Ik ben er erg blij met mijn nieuwe aankoop!lees meer
Thalita Ober
Thalita Ober
2015-06-20T22:14:08+0000
Ik geloofde er niet zo in..rookte een pakje l&m per dag heb sinds gister geen gewone sigaret meer aangeraakt!! Het helpt dus echt!!!!!! Ik ben gered!!!!!!! Veel informatie gekregen en uitleg, nou allemaal smaakjes laten mixen en super resultaat!! Ben er super blij mee en ook super tevreden over de gastvrijheid!!!!! Dank jullie wel!!!!!!!lees meer
Michael En Jasmijn
Michael En Jasmijn
2015-06-13T21:51:47+0000
Gisteren een cloupor mini met een kanger nanotech atomiser voor mijn vader gekocht en tegen alle verwachtingen in heeft hij zonder moeite de hele dag geen sigaret gerookt. Dit is volgens hem de beste manier om van t roken af te komen zonder ontwennings verschijnselen.( hij heeft ruim 35 jaar elke dag gerookt dus hij weet wel waar hij t over heeft)Bedankt voor t goede advies en service. Het is echt een aanrader!!!!!lees meer
Tessa Kamerman - Knispel
Tessa Kamerman - Knispel
2015-06-10T07:41:52+0000
Week geleden de vapo gekocht, en sindsdien al een stuk minder gerookt! Helemaal super. Goede uitleg gehad, super blij met alles!lees meer
Michael Govers
Michael Govers
2015-06-03T21:33:20+0000
Dankzij goed advies en uitleg super blij met mijn Clouper mini modMeteen lekkere smaakjes erbij!! Met de cola als een echte aanrader! #happy!!!lees meer
Next Reviews